2024-01-03
Lavender Haze - 用薰衣草做主題嘅cocktail, 賣相好靚,紫紫地色,好打卡able! 加左蛋白同gin, 酒味唔重,非常適合女仔飲👏🏻好飲!Deep Dried Squid - 喝野點可以唔食炸野?哩度個炸魷魚好出色,即炸就基本,魷魚完全無雪藏味,仲要勁juicy! 咬落去夠稔唔會好似香口膠咁,勁高質!加埋個微辣醬無得輸👍🏻👍🏻👍🏻Angus Steak (250g) - 主食我叫左個牛扒, 價錢唔貴,性價比高!牛扒好厚,三百幾蚊超值!質素仲要好高,解凍做得好好,keep到肉汁,一切爆汁,juicy! 肉質方面推介medium, 好粉嫩,完全唔韌👍🏻👍🏻 配菜嘅薯仔有驚喜,配合到塊靚扒👍🏻真心不比出面嘅扒房輸蝕呀!Iced Royal Chocolate - 最後試下佢個凍朱古力當甜品,又係好有驚喜!唔係普通朱古力咁簡單,佢嘅奶量比較重,所以入口好順滑,甜度啱啱好,加埋兩粒綿花糖,好睇又好飲🤣私心評分食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
私心評分
食物質素 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️