2024-02-29
經過赫德道想食d野同飲酒吹吓水,望落呢間都好似唔錯,就入去試吓。我地叫咗幾款野食,真係唔錯,勁好味。炸魚薯條魚柳外面果層吉烈外皮炸得好乾身,一d都唔油膩,而入面d魚肉勁嫩滑,點埋沙律醬一流,炸薯條已經落咗調味,都幾好味,唔錯。蟹肉燴意粉d意粉好煙韌,唔會overcook,勁多蟹肉同蟹子,配埋意粉食落好鮮味,非常好食。蒜蓉辣雞翼上面鋪滿勁多蒜蓉同辣椒,所以一上枱已經聞到勁香,雞翼外面炸到脆卜卜,而入面仲好嫩滑,雞翼醃得非常好味,加埋d蒜蓉食落勁惹味。Peach Paradise係呢間bar嘅signature drink,又真係唔錯,甜甜地好易入口,好香桃味,勁大杯,夠晒份量。Fruit Punch飲落好重果味,橙味係最特出,酸酸甜甜,勁開胃。店員話每個星期六都有event,平日夜晚都會有live band,下次又再黎感受吓氣氛。
我地叫咗幾款野食,真係唔錯,勁好味。
炸魚薯條
蟹肉燴意粉
蒜蓉辣雞翼
Peach Paradise
Fruit Punch
飲落好重果味,橙味係最特出,酸酸甜甜,勁開胃。