相隔十年,見到某平台有依間自助餐,折後成人晚餐350一個,見咁抵就去試下,去到環境好大,座位都闊唔會話好逼,個晚入座大約4成到,所以冇爭野食排隊情況出現。講下食物先,食物方面,涷海鮮淨係食左蟹腳,唔會太咸,幾好食,另外燒龍蝦好食,佢啲燒蟹腳其實都係係涷盤個到拎黎燒熱食方面,選擇唔多,其中個日式炆牛尾,啲牛尾大舊到成舊豬骨咁,叫啲想試下小小既人點拎。有樣野想講既係,之前睇佢晚餐menu,係寫住有錫紙燒鵝肝同錫紙燒帶子,但去到完全唔見有,問師父有冇鵝肝,佢直頭答話冇,轉左promotion,即係依個主題唔會有錫紙燒鵝肝,感覺有啲呃人。甜品方面可以話唔得,得個樣,食落就。。。依間餐廳如無意外冇下一次了
依間餐廳如無意外冇下一次了
2019-10-08