平時起附做野 聞到香噴噴既燒味味😍呢間新開無耐既燒味小店 價錢實惠 份量充足 即時買反三兩盒反屋企加餸🙌🏻值得一提既系 鋪頭裏面就系製作工場 每日新鮮製造 包保食到靚燒味🤣🩷燒鴨上庄 $40呢個價錢食到燒鴨真係我意想不到 見到師傅一切落嚟啲肉汁飛晒出嚟 而且肉質厚實 唔會好嚡 燒鴨皮香脆無比 油香十足😍🩷燒腩仔$68(半斤)價錢抵到十足 而且份量充足 燒腩仔外皮香脆 鹹香十足 肉質鬆化 一瞬間就食完一盒🤣🩷切雞叉燒雙拼$35呢款真係打工仔必食首選 雙拼都只係$35 而且份量充足 叉燒啖啖肉 半肥瘦口感一流 切雞地道香濃 好滿足😍

🩷燒鴨上庄 $40

🩷燒腩仔$68(半斤)

🩷切雞叉燒雙拼$35
2024-02-26
TakeAway
$40 (Lunch)