2025-02-06 197 views
新開茶餐廳,門面幾靚幾乾淨,成日行過見到幾多人,午市或者晚市都要排隊,今次行過見到有位就入去試吓。叫咗一個午市套餐 日式西冷牛扒$64 可以自選兩款沙律,揀咗兩款都係沙律菜,送餐湯+熱飲另外再叫咗個 金牌肉眼 $168 跟薯條 ,有蒜蓉包+餐湯+熱飲叫咗兩款牛扒想睇吓有咩分別,首先嚟咗金牌肉眼$168三成熟鐵板上有薯條,粟米蕃茄,大大塊蒜蓉包。做到三成熟嘅效果👍🏻但係比較韌,有少少牛嘅味道。跟住到午餐嘅牛扒$64,第一時間試件牛扒,竟然牛味濃啲,仲要好腍👍🏻 價錢爭成一倍幾😂真係貴嘢未必係好嘢😂 價錢應該貴在鐵板同薯條🙈另外有小插曲,我哋一邊食嘢侍應姐姐喺度執餐具,勁大聲喺度掉啲餐具🤣我哋望住佢,佢擺個款出嚟係茶餐廳係咁㗎啦😂

2025-02-01
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$116 (Lunch)