2024-01-24
同細佬去咗銅鑼灣唱K,我哋兩點唱到六點,呢度嘅Tea都好豐富!可以一路唱K一路食嘢,飲品都好有特色啊!我哋食咗個all to share set for 2 (hkd488),包二人份量嘅前菜、主菜、小食同埋量杯特色飲品!❤️ 鴨屎香奶蓋茶我鍾意呢杯,除咗佢杯麵有啲桂花同埋有好多人鍾意嘅奶蓋之外,佢本身個鴨屎茶香好清新,啱晒啲唔鍾意太甜嘅朋友呀!佢嘅前菜有巴馬火腿蜜瓜(4件)、香辣蒜蓉烤生蠔(2隻)、日式章魚燒(4件)、脆炸紫菜魷魚鬚,蛋黃香檸醬❤️ 個魷魚鬚好特別啊!除咗有紫菜味之外,佢個蛋黃香醬都係好清新,就唔會好怕好油膩,夾得啱啱好!❤️ 燒厚切美國西冷牛扒,紅酒汁(2人份量)個西冷牛扒個份量真係好足,兩個人食完全係夠嘅小食方面,仲包埋黑松露薯條同一個日式醬油拌公仔麵,咁就可以一路唱K,等唱K嘅時候有啲小食可以食吓開心啲!另外仲有得玩一個叫「最紅搶錢機」的遊戲,去開可以玩下~
❤️ 鴨屎香奶蓋茶
❤️ 燒厚切美國西冷牛扒,紅酒汁(2人份量)
個西冷牛扒個份量真係好足,兩個人食完全係夠嘅