2023-12-04
時代廣場見到呢間燒肉餐廳主打薩摩牛🐮,原本做燒肉放題,宜家改做單點,可以平d食到厚切薩摩牛🥩自慢燒肉10種盛合 $628有薩摩牛牛五花、腰脊芯、牛小排、和牛牛肋條等,共10款肉🐮,份量2個人食夠哂,薩摩牛特色係脂肪溶點低,唔洗咬都有入口即溶嘅感覺,真係好juicy 😻呢度仲有個亮點係自己磨芝麻同蘋果蓉🍎,牛肉沾獨家秘製醬汁再燒,肉質會好軟食落味道更有層次,臨灑兩粒鹽吊一吊味,perfect😋🥔明太子牛油燒馬鈴薯 $286件小方薯,配埋牛油🧈同明太子🤴🏻,燒耐啲就會腍啲入味啲,幾惹味🤌🏻🥙上村牧場沙律 $48份量👌🏻,沙律菜🥗新鮮,食完油脂十足既和牛啱啱好可以解膩Overall見餐廳lunch仲有set叫,性價比會再高d💰平時放題唔食得多既朋友,推介叫個燒肉盛合🍱加個白飯🍚已經夠哂
有薩摩牛牛五花、腰脊芯、牛小排、和牛牛肋條等,共10款肉🐮,份量2個人食夠哂,薩摩牛特色係脂肪溶點低,唔洗咬都有入口即溶嘅感覺,真係好juicy 😻 呢度仲有個亮點係自己磨芝麻同蘋果蓉🍎,牛肉沾獨家秘製醬汁再燒,肉質會好軟食落味道更有層次,臨灑兩粒鹽吊一吊味,perfect😋 🥔明太子牛油燒馬鈴薯 $28
6件小方薯,配埋牛油🧈同明太子🤴🏻,燒耐啲就會腍啲入味啲,幾惹味🤌🏻 🥙上村牧場沙律 $48
份量👌🏻,沙律菜🥗新鮮,食完油脂十足既和牛啱啱好可以解膩 Overall