最近愛上周圍搵d靚靚Cafe打卡同試新野🤤咁岩係銅鑼灣搵到呢間少女心爆棚既花花Cafe,就即狗衝去試🤣一入到去就比個花花牆吸引左🤤同埋坐Bar枱位可以望到靚靚風景,仲有少少海景望到,正呀😍個花花牆真係岩女仔打卡🤩1. Birthday burger 🥞🎂$116份量好足料,生日漢堡有三層,佢用嘅唔係普通麵包,而係好有蛋香味嘅熱香餅,好特別!😍炒蛋好嫩滑,加埋側邊嘅沙律菜同埋蕃茄食,感覺唔油膩好清新!2.金箔黑松露什菌蝴蝶粉🍝🌟$116樣貌10分,有好多好多金箔,絕對唔會將價就貨!擺設擺得好靚,美術感10分!🥰有好濃郁嘅黑松露雜菌味,加埋少少creamy嘅口感,好好食味道都10分,蝴蝶粉口感好煙韌,配黑松露汁一流!3.蝶豆花青檸梳打 🍹$45 淡淡既蝶豆花味加埋青檸妹夾🤤用梳打做底最岩夏天熱辣辣既時候飲喇😎4.蝶豆花綠茶 🍹$45綠茶加蝶豆花味道好清新👍 如果蝶豆花味濃少少會仲好🤣總結:所有食物嘅擺盤好有心思,室內嘅設計亦都好花花少女心🌹🌸,成間餐廳俾人嘅感覺就係好少女,打卡一流!個人覺得比其他打卡Cafe好,因為佢哋食物水準好高,真心推介!不過餐廳嘅位置比較偏僻,上面座位比較少,建議大

個花花牆真係岩女仔打卡🤩

4.蝶豆花綠茶 🍹$45
綠茶加蝶豆花味道好清新👍 如果蝶豆花味濃少少會仲好🤣
蝶豆花綠茶

總結:
所有食物嘅擺盤好有心思,室內嘅設計亦都好花花少女心🌹🌸,成間餐廳俾人嘅感覺就係好少女,打卡一流!個人覺得比其他打卡Cafe好,因為佢哋食物水準好高,真心推介!不過餐廳嘅位置比較偏僻,上面座位比較少,建議大家打去預早book位!

下次再去要試芝士二重奏蝴蝶粉🤤
Birthday  Burger