幫襯過呢間好多次,一開始開業時候quality唔錯都算幾好味道後期可能因為客人多左質量開始下降不過不得不承認如果以咁嘅價錢(HKD6x)喺銅鑼灣食到三個手卷算喺相當不錯圖中三個手卷喺值得推薦嘅三款左下角喺拖羅手卷,溫度凍啲會好食啲,肉質算喺唔錯(唔會食到好多未打碎嘅筋肉)麻油希望可以落少啲但係店主話一早整好原材料所以無得少麻油(絕對能理解小店喺要提前prepare)另外就喺帶子手卷,都食得出喺急凍帶子跟住解凍果啲嚟 勝在俾料都多同埋平 所以都幾抵食 味道無乜但口感還是不錯的最後就喺蟹子柱貝,柱貝真心幾正,我本身唔鐘意食林batbat嘅野,柱貝彈牙同韌勁十足~ <3 所以都幾滿足咖呢個如果大家喺銅鑼灣行行下餓左可以過嚟呢間食下手卷頂住先哈哈
$40 (Dinner)