2021-09-30 105 views
/𝐓𝐚𝐩𝐚 𝐑𝐨𝐨𝐦今日為大家推薦一間銅鑼灣性價比高嘅西班牙菜🇪🇸餐廳門口有好eyes catching嘅霓虹燈可以比人打卡, 食物種類多而且有供應酒同shisha, 啱晒收工想happy hour嘅上班族, 不過餐廳位置唔多, 記得要早2,3日book位🤫1️⃣ 西班牙蛋餅 $78食西班牙菜點可以唔叫蛋餅呢🍳 餅皮煎得幾香口, 切開中間會有流心蛋漿同埋有薯仔粒, 最出色係面頭個蒜蓉蛋黃沙律醬, 十分夾有淡淡蛋香嘅蛋餅啊!2️⃣ 烤煎慢煮西班牙慢煮黑毛豬鞍架配厘醋燒汁伴炸薯仔粒 $158一上枱覺得勁大份😂 豬鞍架好厚身, 不過略嫌肉質唔夠嫩, 但煎得幾香嘅😋 值得一讚係炸薯仔粒炸得好好食, 每粒都係四邊香脆而且同個厘醋燒汁甜甜地幾夾👍🏻3️⃣炸西班牙油條配朱古力醬 $58最後甜品就嗌左西班牙必食嘅churros🥨每碟有6條仔, 砂糖包圍曬成條churros, 一食落口勁外脆內軟, 而且好香肉桂味, 再點埋朱古力醬係超級邪惡啊😂整體來講我覺得食物質素幾好, 而且價錢係銅鑼灣晚餐嚟講算係好合理, 好適合一班朋友傾偈飲嘢坐耐啲👍🏻有機會我都會encore尼間既.Food: 😋😋😋😋(4/5)Price:
𝐓𝐚𝐩𝐚 𝐑𝐨𝐨𝐦

1️⃣ 西班牙蛋餅 $78

3️⃣炸西班牙油條配朱古力醬 $58

Food: 😋😋😋😋(4/5)
Price:💰💰💰💰(4/5) 150/ppl
Service: 👩🏻‍💼👩🏻‍💼👩🏻‍💼👩🏻‍💼(4/5)