2023-04-04
呢間街頭火鍋係銅鑼灣,夠晒方便,又大間,坐得勁舒服呀。鴛鴦湯底$188呢個係台式麻辣新鮮雞紅冰豆腐拼胡椒豬肚鮮粉腸,真係好足料,麻辣湯就夠晒辣,好香辣,啲雞紅又滑,超正🥵而胡椒豬肚湯就好暖胃,粉腸又夠新鮮,唔會有豬騷味,正正子😚新鮮雞子$138啲雞子好大粒呀,真係超勁大粒,好新鮮,鮮黃色既雞子碌完都係脹卜卜,好鮮味,好軟綿既口感,好好食,又補身😋手包餃拼盤$88呢個拼盤有魚皮餃,水餃,雲吞,西洋菜餃,每隻都好大隻,好飽滿,我好中意佢地既西洋菜餃,好香西洋菜味,足料抵食🤓狀元及第豬什$188呢個豬什有豬潤/粉腸/豬肚/豬肺,每樣都新鮮即日運番黎,豬肺好少係出面食到,爽爽地,口感好好😜頂級蟹棒$68呢度連蟹棒都高級過人,好厚肉,真係食到蟹肉,好鮮味,一梳梳既蟹肉好香😁
鴛鴦湯底$188
呢個係台式麻辣新鮮雞紅冰豆腐拼胡椒豬肚鮮粉腸,真係好足料,麻辣湯就夠晒辣,好香辣,啲雞紅又滑,超正🥵而胡椒豬肚湯就好暖胃,粉腸又夠新鮮,唔會有豬騷味,正正子😚 新鮮雞子$138
啲雞子好大粒呀,真係超勁大粒,好新鮮,鮮黃色既雞子碌完都係脹卜卜,好鮮味,好軟綿既口感,好好食,又補身😋 手包餃拼盤$88
呢個拼盤有魚皮餃,水餃,雲吞,西洋菜餃,每隻都好大隻,好飽滿,我好中意佢地既西洋菜餃,好香西洋菜味,足料抵食🤓 狀元及第豬什$188
呢個豬什有豬潤/粉腸/豬肚/豬肺,每樣都新鮮即日運番黎,豬肺好少係出面食到,爽爽地,口感好好😜 頂級蟹棒$68