呢間主打麻糬忌廉糯米糍嘅甜品店由𝗶𝗴 𝘀𝗵𝗼𝗽做起 一年前第一次食,而家已經喺銅鑼灣開咗實體店😍裝修充滿少女風💗,糯米糍口味選擇都唔少🙌🏻 .🤍榴槤忌廉 𝗗𝘂𝗿𝗶𝗮𝗻 & 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺($42) ❤️士多啤梨紅桑子𝗥𝗮𝘀𝗽𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗣𝗲𝗮𝗿𝗹𝘀 & 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘄𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺($40) 🤎𝗢𝗿𝗲𝗼繽紛樂 𝗞𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗕𝘂𝗲𝗻𝗼 & 𝗢𝗿𝗲𝗼($35) 💛柚子百香果蒟蒻 𝗬𝘂𝘇𝘂 𝗫 𝗣𝗮𝘀𝘀𝗶𝗼𝗻 𝗙𝗿𝘂𝗶𝘁 𝗫 𝗞𝗼𝗻𝗷𝗮𝗰($37) .每粒都係手工製作,麻糬外皮幾軟糯 中間包咗住同口味嘅忌廉同餡料,口感好軟滑 粒粒都好飽滿,一共有8款口味 我哋食嘅4款中榴槤最有驚喜😍榴槤果肉夠香滑🧡 柚子百香果食落清香吸引🍊 士多啤梨紅桑子酸酸哋唔甜膩有啲似乳酪嘅感覺 🍓反而𝗢𝗿𝗲𝗼繽紛樂只有甜味最普通 🍫我哋最推薦榴槤味,不過平均$40一粒價錢都幾貴🤔

呢間主打麻糬忌廉糯米糍嘅甜品店由𝗶𝗴 𝘀𝗵𝗼𝗽做起
一年前第一次食,而家已經喺銅鑼灣開咗實體店😍
裝修充滿少女風💗,糯米糍口味選擇都唔少🙌🏻
🤍榴槤忌廉 𝗗𝘂𝗿𝗶𝗮𝗻 & 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺($42)
每粒都係手工製作,麻糬外皮幾軟糯
中間包咗住同口味嘅忌廉同餡料,口感好軟滑
粒粒都好飽滿,一共有8款口味
我哋食嘅4款中榴槤最有驚喜😍榴槤果肉夠香滑🧡