之前已經有同朋友嚟SLEEPLESS食嘢,隔咗一段時間再幫襯,成個feel唔同晒🫣夜晚嚟食係幾有格調🥰😍4 course Dinner Set $398✨每次見到有set基本上都一定會嗌😂有齊前菜、餐湯、主菜同甜品,款式都算幾多選擇~前菜揀咗:香煎法國鵝肝同香煎北海道帶子😚-鵝肝配黑醋芒果沙沙多士,一啖入口食晒3個唔同層次,鵝肝入口即融咁濟😭😭好好食!-北海道刺身級帶子食落肉質都幾實,不過就啖啖肉☺️餐湯揀咗海鮮湯同南瓜湯各一,個人更愛南瓜湯!!雖然望落質地唔係澀身個隻,但入口南瓜味好濃郁而係好甜,我鍾意呀!海鮮湯入面有蜆肉,青口等等,料都幾足~主菜:低溫慢煮M7和牛肉眼扒 +$80✨呢個就要再加多$80,好鍾意佢嘅紫薯泥😍肉眼嘅肉質都算軟腍,不過咁岩我呢塊呢筋多咗少少🫣✨法式慢煮去骨黃油雞-去晒骨真係好啱懶人🤣入口啖啖肉,跟嘅阿里爸爸香辣醬都幾有特色,有少少蒜香,唔錯👍🏻最後甜品仲會有個朱古力卷,擺盤好靚☺️除咗Dinner Set,佢哋嘅飲品都好有特色~🥰招牌貓頭鷹玫瑰溶岩特調配朱古力✨面頭灑滿玫瑰花瓣,勁少女心!之後職員會係你面前再倒啲朱古力落去,真係會好似溶岩咁滿瀉出嚟,而且朱古力
夜晚嚟食係幾有格調🥰

😍4 course Dinner Set $398

前菜揀咗:香煎法國鵝肝同香煎北海道帶子😚

-北海道刺身級帶子食落肉質都幾實,不過就啖啖肉☺️

海鮮湯入面有蜆肉,青口等等,料都幾足~

主菜:低溫慢煮M7和牛肉眼扒 +$80

✨法式慢煮去骨黃油雞

最後甜品仲會有個朱古力卷,擺盤好靚☺️

除咗Dinner Set,佢哋嘅飲品都好有特色~

🥰招牌貓頭鷹玫瑰溶岩特調配朱古力

✨面頭灑滿玫瑰花瓣,勁少女心!之後職員會係你面前再倒啲朱古力落去,真係會好似溶岩咁滿瀉出嚟,而且朱古力味好濃厚,正呀😋

🥰招牌貓咪3D朱古力 $88

✨制作需時!不過出到嚟真係好可愛,完全唔捨得飲🫣🫣