2021-02-02 36 views
話說某日經過銅鑼灣希雲街,見到有間cafe勁多人排隊,門口又好多文宣,然後就喺心入面bookmark咗~試完就發現真係又好食又抵😍,唔怪之得咁多人排隊啦!佢仲有好多款意粉都好吸引,我哋一定會翻兜再試💛.▪️蟹肉咸蛋黃意粉 $98▪️扁意粉一上枱已經超香咸蛋黃味,估唔到咸蛋黃同埋蟹肉超夾👍🏻!意粉煮得啱啱好,唔會太硬/太淋,仲保留到應有嘅口感,同埋份量都幾多,我哋兩個女仔share都夠食🤣▪️蜜糖蒜茸炸雞翼 $48 4隻▪️平時喺其他餐廳食呢款雞翼都係蜜糖味勁重,完全蓋過蒜味,但呢間將兩種味平衡得好好!好香蒜味之餘,外面仲有一層蜜糖包住,超好食呀😍
▪️蟹肉咸蛋黃意粉 $98▪️

▪️蜜糖蒜茸炸雞翼 $48 4隻▪️