放工嚟到銅鑼灣食飯,揀咗呢間西餐,So far食咗幾樣嘢都好食!咁啱坐咗喺窗邊,呢晚又唔係好熱,感覺都幾chill😍🔸松露烤蘑菇Pizza Pizza啖啖芝士,好重松露香味😍松露愛好者不要放過😝而且食得出係手工Pizza,批底唔會好厚,剛剛好!🔸白酒蒜香蝦意粉配風乾火腿好香蒜香味的意粉😍蝦都幾新鮮,份量適中👍🏻🔸自家迷你蝦餅配蒜香蛋黃醬蝦餅細細件配蛋黃醬都幾Match,外層夠晒脆,好好食😝🔸鹹牛肉炒蛋配流心花生醬牛窩夫呢個窩夫嘅配搭幾特別,有鹹有甜,而且分開兩層夾住食,有啲似三文治🥪😜🔸TiramisuTiramisu 賣相好靚,味道就正常發揮啦😌🔸伯爵水果茶配玫瑰士多啤梨呢杯係最鍾意既🥰有玫瑰香味,食完啲咁Heavy既野,飲返呢個好清新,清咗頭先嘅油膩!可以話暫時係我喺餐廳飲過最好飲嘅水果茶😍🔸Flamingo Mocktail📍#AlFornoCafeandBar (#銅鑼灣美食)銅鑼灣告士打道218號地舖

🔸松露烤蘑菇Pizza

🔸白酒蒜香蝦意粉配風乾火腿
好香蒜香味的意粉😍蝦都幾新鮮,份量適中👍🏻

🔸自家迷你蝦餅配蒜香蛋黃醬
蝦餅細細件配蛋黃醬都幾Match,外層夠晒脆,好好食😝

🔸鹹牛肉炒蛋配流心花生醬牛窩夫

🔸Tiramisu
Tiramisu 賣相好靚,味道就正常發揮啦😌

🔸伯爵水果茶配玫瑰士多啤梨

🔸Flamingo Mocktail

📍#AlFornoCafeandBar (#銅鑼灣美食)
銅鑼灣告士打道218號地舖

• 鹹牛肉炒蛋流心花生醬牛窩夫