2020-04-02 265 views
Are U Labeler係位於何文田一堆寵物店之間,環境好寧靜同舒服既一間café,裝修好有自己既格調,放左好多店主既收藏品~-✨卡邦尼意粉 ($80)(⭐⭐⭐⭐✨/5🌟)卡邦尼意粉好特別,用左好多蛋黃醬黎做茨汁,個汁好濃郁同埋意粉質地非常掛汁,極岩我既口味。除左個汁之外,入面煙肉等等既配料亦都非常足夠,十分推薦各位去試試~-✨白汁三文魚意大利飯 ($98)(⭐⭐⭐⭐/5🌟)Are U Labeler整creamy菜式真係唔錯,呢一份三文魚意大利飯同白汁溶為一體,極邪惡!!!三文魚係混入左係意大利飯之中,食果時有一種三文魚既魚油香味~~-✨ Rose lychee soda & Blue Curacao Lime Soda($36 for each)(⭐⭐⭐⭐⭐/5🌟)我好少會比飲品5星咁高分,由於自己係一個好怕甜既人,好少可以搵到適合自己既飲品。兩杯飲品各有千秋,Blue Curacao Lime Soda有銀河般既藍色色彩,而Rose lychee soda就係好有少女心既粉紅色,兩杯soda都唔會太甜,飲完都唔會有太大罪惡感,正合我意~

✨卡邦尼意粉 ($80)(⭐⭐⭐⭐✨/5🌟)

✨白汁三文魚意大利飯 ($98)(⭐⭐⭐⭐/5🌟)

2020-03-26
$140 (Dinner)
  • 卡邦尼意粉
  • 菠菜三文魚意大利飯