2024-02-09 47 views
香港全年唯獨幾日體感接近0度個日,約咗喺日本返黎嘅朋友食飯。差啲想放飛機,但又想拎手信😆 最後決定拎手信+食飯🌼石門京瑞廣場啲餐廳多到食極都未試勻哂,今晚食鍋物暖胃😗🔸廣島蠔土手鍋$88✨ 呢個鍋物好正,裡面有廣島蠔,有大有細粒~土手鍋嘅湯底都幾鮮甜,配合大量嘅蔬菜菇菌類食材,夜晚食腸胃冇咁大負擔☁️🔸牛肉壽喜燒鍋$88✨ 牛肉份量多、咬落去好嫩滑,加埋壽喜燒嘅醬汁甜甜地,本人私心喜愛🌸真係暖到心頭~嘻嘻😁🔸香蔥牛肉卷$48✨ 牛魔怪嘅我地仲叫咗香蔥牛肉卷,好彈牙嘅口感!牛肉包住香蔥,入口嘅鮮味同香氣好搭配,推介!🔸青の果(牛油果、牛奶)$38✨飲到有牛油果渣嘅牛油果🥑牛奶。本人都係牛油果魔怪🌼😙呢兩個食材加埋好順滑係無得輸架。好滿足呀!

石門京瑞廣場啲餐廳多到食極都未試勻哂,今晚食鍋物暖胃😗

🔸廣島蠔土手鍋$88
✨ 呢個鍋物好正,裡面有廣島蠔,有大有細粒~

🔸牛肉壽喜燒鍋$88

🔸香蔥牛肉卷$48
✨ 牛魔怪嘅我地仲叫咗香蔥牛肉卷,好彈牙嘅口感!
牛肉包住香蔥,入口嘅鮮味同香氣好搭配,推介!

🔸青の果(牛油果、牛奶)$38