2024-08-21 230 views
成班朋友打邊爐經常都會掛住傾偈無食嘢,到想食嘢嗰陣時又發現時間差唔多完🥹 宜家無有怕,因為鍋霸勁貼心,除咗有120分鐘嘅套餐之外,加$40就有無限時吃到飽套餐💓 想幾時食同食幾耐都可以自己話事~ʙᴜʟᴜʙᴜʟᴜ🍲湯底真係好多選擇~有選擇困難症嘅我最終都係揀咗要藥膳胡椒豬肚雞鍋同日本壽喜燒ꜱᴜᴋɪʏᴀᴋɪ鍋,話明係養生湯,梗係夠晒滋補啦🫶🏻而我哋就揀咗ʟᴠ2嘅套餐,任食嘅肉類包括有美國ᴘʀɪᴍᴇ ɢʀᴀᴅᴇ牛頸脊同西班牙伊比利亞黑毛豬,兩款都係任食嫁,每4位仲會送一碟價值💰168嘅手切安格斯牛肉添😍牛頸脊嘅油脂分布適中,牛味好香濃👅伊比利亞黑毛豬嘅口感就較柔軟,肉汁豐富,果然係豬肉界嘅和牛✨小食點都要試下佢哋嘅炸物,因為呢度係有4款口味嘅ꜱʜᴀᴋᴇ ꜱʜᴀᴋᴇ粉,鹽酥雞好酥脆,加埋粉ꜱʜᴀᴋᴇ真係零舍唔同嫁😛而喺丸類都落足心機嫁~有幾款芝心丸類都夠哂特別,例如:芝士小籠包、芝心包、爆漿濃芝牛丸 等等… 全部都好出色🤘🏻而海鮮方面就有海蝦、蜆、脆肉鯇… 一樣唔會腥~ 都係好新鮮,超鮮甜🤪飲品亦都有凍有熱,連暖嘅都有~ 抵讚👍🏻當然就係食到幾飽都要食佢哋嘅甜品,咁先夠完美~ 每人可以揀一款ᴍ

ʙᴜʟᴜʙᴜʟᴜ🍲
日本壽喜燒sukiyaki鍋

湯底真係好多選擇~
藥膳胡椒豬肚雞鍋

秒製醬汁

牛頸脊嘅油脂分布適中,牛味好香濃👅

鹽酥雞

而喺丸類都落足心機嫁~

飲品亦都有凍有熱,連暖嘅都有~ 抵讚👍🏻

當然就係食到幾飽都要食佢哋嘅甜品,咁先夠完美~ 每人可以揀一款ᴍᴏᴠᴇᴘɪᴄᴋ或者ʜäᴀɢᴇɴ-ᴅᴀᴢꜱ嘅雪糕,ᴊᴇɴɢ🍨
Type of Meal
Dinner