鎌倉蕨餅(10個装)$98 + 自家製黑蜜$10 好好食~~~~同以前係東京食過果次都差吾多, 大大件, 黑蜜係好濃架黑糖味, 如果本身對黑糖麻麻地可以吾洗加錢買, 其實就咁食都OK. 佢食落架質感係布丁同啫喱中間, 但吾好攪錯吾係麻糬咁"煙煙韌韌", 係偏"淋身", 個人就好鍾意食~不過食完二舊就有D胃痛 XD攪到分幾日食, 但咁就出事~~~~因為蕨餅吾可以放雪櫃, 黑蜜(記得要放雪櫃), 攪到第二日就發左霉 (不過係果幾日香港太潮濕 / . \" )此相片為新鮮當天食用相片,放了一天潮濕天氣後發霉的,我沒有影相😂所以最好都係即日食哂會好D / 等熱D開住冷氣會好好多~~~~~~
鎌倉蕨餅(10個装)$98 + 自家製黑蜜$10

放了一天潮濕天氣後發霉的,我沒有影相😂

Other Info. : 本身想買【木盒】裝, 但果日話日本果邊缺貨~~~如果想要木盒, 建議打去問左先~^^~
2024-03-14
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
  • 鎌倉蕨餅(10個装)+ 自家製黑蜜