2024-10-27
長沙灣街之巷聞的日式燒肉放題餐廳 - 東京之味首先感謝餐廳老闆Ryan邀請CK我同好姐妹去試食,為餐廳既持續進步提供寶貴意見 ! 東京之味呢間餐廳地方寬敞,通道寬敞,環境乾淨衛生,四處都有滿滿的日式風情打卡元素沿路行入坐位前已經見到自助區有醬料、熟食有關東煮同炸物、多款飲品、鮮菜區同好多好味嘅丸類💯有蠔肉😍烚完仲係脹卜卜又新鮮。仲有其他丸都好高質,唔係平價味道!!淮山魚卷第一次,仲有大大條蟹柳!任食牛肉非常吸引,價錢亦非常抵食,每人最底只係$168,而最貴既頂級黑毛和牛都只係每人$368 ! 餐廳提供左多種食材同配料,可以自由選擇同搭配,滿足不同口味既需求。牛肉、丸類同蔬菜呢D常見既食材必有,提供了豐富的選擇,可以根據自己的喜好和食慾來創造自己喜歡的火鍋組合。享受到個人火鍋的獨特體驗 ! 我同好姐妹揀左日本產頂級黑毛和牛放題套餐,開頭上菜會提供哂每款肉類比我地,肉類望落顏色好新鮮,無血水,我地最喜歡既係和牛,牛肉香味十足,牛肉入口即溶 ! 北海道夢之大地豚肉油脂分佈均勻,香而不臊,我自己都食左幾碟😋除此之外,每人一鍋非常方便,仲有好多款湯底提供,我揀左櫻花蝦豚肉鍋,朋友揀左昆布鰹魚鍋,
我同好姐妹揀左日本產頂級黑毛和牛放題套餐,開頭上菜會提供哂每款肉類比我地,肉類望落顏色好新鮮,無血水,我地最喜歡既係和牛,牛肉香味十足,牛肉入口即溶 ! 北海道夢之大地豚肉油脂分佈均勻,香而不臊,我自己都食左幾碟😋除此之外,每人一鍋非常方便,仲有好多款湯底提供,我揀左櫻花蝦豚肉鍋,朋友揀左昆布鰹魚鍋,兩款湯底都好正呀!唔洗糾結叫邊個湯底先配合到唔同人既口味我地決定下次要試埋燒肉👍🏻此外,雪糕雪條任食都係一個有趣既賣點 !臨走前記得都去試下,為整餐體驗增添多一份驚喜 !
東京之味
地址 : 長沙灣東京街31號地下及1字樓
訂座電話 : 9826 1136
營業電話 : 星期一至日 11:30 - 23:00/00:00