2021-06-13 228 views
屯門鮮芋仙真係長期排長龍, 尤其是星期六日. 疫情關係四月一枱, 但店員不停放二人坐四人枱, 又不把四人坐分成兩張二人枱, 眼見是有足夠空間的, 導致遲遲不能入坐, 差不多等20-30min. 不少久等的食客, 都因為排隊太耐而放棄, 希望公司這方面有所改善. 芋圓芋頭紅豆珍珠加仙草~ 芋頭好棉👍🏻紅豆花生豆漿豆花, 好滑, 好清甜, 岩啲唔想食咁甜嘅朋友.布丁Q麻糬牛奶冰~ 小朋友至愛, 打卡最岩😂 雞蛋布丁, 杏仁布丁, 小芋圓, Q麻糬, 冬瓜凍,勁大碟, 超抵食小朋友不太喜歡杏仁布丁, 可能覺得似藥水味😅 冬瓜凍就好正好消暑👍🏻 配個焦糖漿好match😋

芋圓4號加仙草

芋圓芋頭紅豆珍珠加仙草~ 芋頭好棉👍🏻

布丁Q麻糬牛奶冰

2021-05-29
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)
芋圓4號加仙草
布丁Q麻糬牛奶冰