剛好在附近做完嘢見餐廳無論環境裝飾抑或食物嘅款式都唔錯次次經過都見人山人海而今日就唔洗排隊可以直入真係好Lucky😂🤭Contrast主打輕食、甜品及咖啡☕️以型格風黑白色做主題慨念🖤🤍餐廳嘅外牆以黑白色造成強烈嘅型格感覺配以落地玻璃設計採光度高👍另外怖置都頗有特色~撐港隊🇭🇰會有不定時嘅展覧或藝術品展出係一間支持藝術嘅小店🎨我今次點選左「Contrast經典車打芝士牛肉漢堡🍔」為配合餐廳黑白主題,多士及漢堡嘅麪包都係黑色(竹炭),賣相一流,非常適合打卡。牛肉漢堡夠厚身又juicy, 配以芝士、蕃茄及醬汁口感豐富,再加上沙律菜令味道更加有層次,薯條炸得黃金般又香又脆,吃到不停口👍飲品方面因為平常也飲開咖啡,今次想試試其他,所以點咗「Peach Perfect Soda🍑」味道很特別,鹹鹹哋又有梳打嘅泡泡🫧喺夏天有種消暑解渴嘅感覺。整體嚟講真係值得推介👍無論食物及飲品都好好食好高質😋下次一定會再去試埋其他‼️
剛好在附近做完嘢
見餐廳無論環境裝飾
抑或食物嘅款式都唔錯
次次經過都見人山人海
而今日就唔洗排隊可以直入
真係好Lucky😂🤭

Contrast主打輕食、甜品及咖啡☕️
以型格風黑白色做主題慨念🖤🤍
餐廳嘅外牆以黑白色造成強烈嘅型格感覺