2022-06-11 43 views
長沙灣都算多串燒店,今日同朋友來試吓呢間,店內裝修以柔和木色為主,隔局好岩吹水談心,食物款式多,重可以自選辣道,唔夠飽重可以叫炒烏冬,亦有日本清酒同生啤供應,同埋最緊要性價比高👍🏻鍾意食串燒嘅朋友記得來試吓❤️☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎☺︎︎魚乾脆片☞︎ 呢個係送嘅小食,暖暖地,點埋沙律醬食,超香脆磯煮鮑魚☞︎ 鮑魚彈牙有咬口,會切成三小舊,伴碟嘅蘿蔔醃得超入味好食汁燒牛肋肉☞︎ 肉質辣滑,入口勁多肉汁,送酒一流燒黑豚肉☞︎ 呢個必點👍🏻入口軟淋,肥瘦比例剛好,一啲肥膩感都冇燒秋葵同萵筍☞︎ 新鮮爽脆,唔會燒到乾晒,萵筍重要無渣開邊燒雞翼☞︎ 外皮香脆多汁,噤樣開邊燒,我地都食得好方便鹽燒虎蝦☞︎ 大大隻,肉質彈牙汁燒雞潤☞︎ 呢個比較特別,唔係間間串燒店都有做,師父技術好好,燒出嚟一啲都唔腥同唔靭飲品☞︎ 我地叫左津路同王老吉

魚乾脆片☞︎ 呢個係送嘅小食,暖暖地,點埋沙律醬食,超香脆

汁燒牛肋肉☞︎ 肉質辣滑,入口勁多肉汁,送酒一流

燒秋葵同萵筍☞︎ 新鮮爽脆,唔會燒到乾晒,萵筍重要無渣

開邊燒雞翼☞︎ 外皮香脆多汁,噤樣開邊燒,我地都食得好方便

鹽燒虎蝦☞︎ 大大隻,肉質彈牙

飲品☞︎ 我地叫左津路同王老吉

2022-06-11
$150 (Dinner)
  • 燒黑豚肉