2022-08-25
呢度確實滿佈打卡角落~唔同嘅位置都可以影一餐👩❤️👩又真係幾啱閨蜜去先來 炸韓國午餐肉條 $58超邪惡,勁好食! 本身呢款韓國午餐肉就好好食,呢個炸到脆卜卜,配埋個甜酸醬,真係勁好味,我地都食到停唔到口😋😋再來 雪花芝士炸雞 $88無骨炸雞啖啖肉,同芝士粉好夾! 雞肉又多汁,$88半份有7 大件,份量都幾足😋Tiramisu Croffle $58唔係太甜,超多Tiramisu醬,好滑好Creamy👍🏻2人新沙洞High Tea Set $328每日款式都唔同,今次我哋呢個有兩件Croffle, 跟Tiramisu 同奶醬👍🏻奶醬真係配任何包類都好食!鹹點只有兩款,蛋沙律同埋煙三文魚批,味道唔錯!本身唔太好馬卡龍,輕輕食咗一啖,又唔算太甜喎下層有芒果意式奶凍、抹茶紅豆撻、士多啤梨撻、朱古力撻,整體都唔錯,唔算超甜跟餐有兩杯飲品,單點都唔平雪嶽山係乳酸梳打,造型好靚好似日本富士山,岩哂打卡藍橘子白桃梳打顏色好靚好岩打卡,面頭一大片橙乾,味道唔算太甜整體來講,來打下卡影吓相係正嘅,食物方面最深刻係炸午餐肉條😋😋OpenRice 有折,抵啲架
先來 炸韓國午餐肉條 $58
再來 雪花芝士炸雞 $88
Tiramisu Croffle $58
唔係太甜,超多Tiramisu醬,好滑好Creamy👍🏻
2人新沙洞High Tea Set $328
鹹點只有兩款,蛋沙律同埋煙三文魚批,味道唔錯!
本身唔太好馬卡龍,輕輕食咗一啖,又唔算太甜喎
跟餐有兩杯飲品,單點都唔平
雪嶽山係乳酸梳打,造型好靚好似日本富士山,岩哂打卡
藍橘子白桃梳打
顏色好靚好岩打卡,面頭一大片橙乾,味道唔算太甜