2020-10-13 719 views
望到個湯底紅卜卜其實唔係辣嘅湯底呢一個係好濃郁既蕃茄湯底🤣 雖然而家放寬咗限聚令 但係我哋亦唔可以鬆懈💪🏻 所以今日lunch係買咗外賣返屋企食 🥰 慶幸大約係一年前附近開咗呢間餐廳令到我多咗選擇😛今次點左蕃茄蝦頭湯海鮮湯粉 已經係第二次點呢一個餐 同之前一樣 個湯底好濃郁好重蕃茄味🥫應該加咗蝦頭去淆呢一個湯 所以好重蝦膏同埋蕃茄味道 裏面亦有好多唔同海鮮 因為呢一間餐廳我成日幫襯 所以亦試過佢既生牛肉湯粉 🥣 熟牛肉湯粉 🍜蒜蓉牛油雞翼 串燒 🍢 都唔錯架 但係之前唔記得影相 其實我都算係常客 😗$53 蕃茄蝦頭湯粉 外賣加$2價錢唔平唔貴OK啦 呢間星期一至五仲有下午茶會平少少😇

$53 蕃茄蝦頭湯粉 外賣加$2
價錢唔平唔貴OK啦 呢間星期一至五仲有下午茶會平少少😇