2022-09-18
呢排成日喺IG見到呢間以韓國澡堂為主題嘅Cafe🛁🛁已經好想去朝聖一下!一入到去就見到個澡堂打卡位 側邊都有啲花灑裝飾🚿超正🤣🤣佢仲要分咗黑色同白色主題 同一間Cafe都有兩種唔同嘅feel 🖤🤍而且唔單止環境靚 連啲食物都好出色!韓式柚子炸雞 半份$88哩個炸雞半份都有成7-8舊🍗 仲要每件都啖啖肉🤤🤤啲雞肉質好juicy!! 配埋柚子醬 鹹甜鹹甜咁 一啲都唔會覺得好膩 超級推薦嚟到一定要試炸雞!!💯💯炸韓國午餐肉條 $58 小編平時都麻麻地午餐肉因為覺得好鹹🤣但呢個真係幾好食 唔會太鹹 個皮又炸到脆卜卜咁 係會想一條接一條咁食!🤤🤤法式焦糖燉蛋牛角包窩夫🥐🧇 $58呢個窩夫份量唔算大 一個人都可以食得曬🤣🤣壓成窩夫嘅牛角包依然係好脆! 面頭嘅焦糖燉蛋好creamy同重焦糖味 夾埋個包一齊食啱啱好😋😋雪嶽山🗻 $58呢杯係乳酸梳打 面頭有一層忌廉 不過佢乳酸味唔太出 飲落就冇咩味😢😢 不過都算fresh 用嚟解下膩都ok👌
韓式柚子炸雞 半份$88
炸韓國午餐肉條 $58