2021-12-12 59 views
長沙灣有間平價韓食小店,店員都係後生仔黎。細細間嘅餐廳,右邊擺放幾張四人枱,然後左邊就係吧枱,主要用少少霓虹光管作粉飾。呢晚我地一人一個主食再share, 分別order左TATA蛋炒飯,同埋好耐冇食過嘅韓式炸醬麵,而小食就分別有泡菜同埋有雞蛋卷。本身碟炸醬麵嚟到嘅時候見到上面好大pat醬有少少擔心會唔會好濃味好鹹架,但點知撈完覺得份量係剛剛好,亦都冇出現我所擔心嘅問題另外嘅蛋炒飯都幾香,加埋紫菜覺得好開胃。泡菜嘅份量就比我想中少,但係個蛋卷就非常之唔錯,一黎好香,二黎裏面除咗有芝士,仲加咗粟米,令個口感更加豐富
另外嘅蛋炒飯都幾香,加埋紫菜覺得好開胃。
2021-12-10
Type of Meal