2017-08-09
裝修期間已知衣度開車仔麵,大大隻字寫永年,原來係元朗好出名,聽聞到衣家都排長龍!已經好期待佢開業後要黎捧下場!8月1號正常開業,我都係2-3日後先知,結果我開業後第4日黎左離遠已見人龍,大概1:15左右到,主要要排2條隊,第一條係落order的。第二條係排拎食物的。由開始排至落單位置需要20mins,落單後至食物可以拎到座位需15mins,雖然都排左35mins,但整體感覺都唔覺好耐的店內環境感覺乾乾淨淨,比我想像中叫多座位,另一邊有吧枱位添雖然係全店滿座,但唔會話坐得好迫,都寬敞的。最重要係衣個咁多人既情況最驚要食得勁快,有人等位趕住你走,但衣個情況係冇發生到!完全可以放心舒舒服服咁enjoy太多太多野想試喇,又話有d係必食,朋友食過有d又推介,真係心大心細,最後叫左流心蛋、魷魚、牛肚同豬腸配油麵(小辣),新張期間滿$45 like and share fb 有免費可樂或凍檸茶未飲杯檸茶,見佢沖都見茶底都好夠濃郁,結果不負期望,堅好飲牛肚ok啦,魷魚同流心蛋good good good豬腸好多人都讚好食,但我又食落只覺正常,未至於好特出,可能我覺得好大舊!每個麵都有帶少許菜,值得一讚
第二條係排拎食物的。
店內環境感覺乾乾淨淨,比我想像中叫多座位,另一邊有吧枱位添
未飲杯檸茶,見佢沖都見茶底都好夠濃郁,結果不負期望,堅好飲
牛肚ok啦,魷魚同流心蛋good good good
朋友的多士,又係瘋傳好好味 $13
整體真係唔差既,唔係麻木排隊但食落麻麻果d,真係食得出食材有分別不過就真係唔會下下咁排半粒鐘喇!唔知過左一排會唔會好d呢?