2011-07-25 1398 views
是次為我的生日party.. 想掹舍地方有私人房, 又想食好d得黎又想有得玩下.. 最終經爸爸同車介紹下簡了呢間。預早了2星期book. 大房有得唱k本來諗住呢d地方有得唱k, d歌都唔慌新, 冇5-6年都有3-4年.. 點知都ok喎!! 一定冇neway果d咁新, 但都係近2年既歌..而且音效、畫面都很不錯!!環境唔算華麗但好靚, 而且有布置.. 很滿意野食都好好..生蠔很新鮮這個蝦很好味!!!沒有拍照的多款意大利飯都很好味!! 最好味的是黑松露菌意大利飯到了限定離開時間都冇趕我地走, 服務態度也很好感謝misto給了我一個難忘的生日party!!
預早了2星期book. 大房有得唱k

而且音效、畫面都很不錯!!
環境唔算華麗但好靚, 而且有布置.. 很滿意
野食都好好..
生蠔
生蠔很新鮮
招牌黃金麥皮蝦
這個蝦很好味!!!
忘了什麼什麼椰奶的飲品. 超級好飲!! 飲左2杯:) 不會很膩.
士多啤梨冰 (我妹妹飲話good!)
好味但不特別的士多啤梨慕絲蛋糕
心太軟

到了限定離開時間都冇趕我地走, 服務態度也很好

感謝misto給了我一個難忘的生日party!!
2011-03-19
$600 (Dinner)
Celebration
Birthday
生蠔
招牌黃金麥皮蝦
士多啤梨冰 (我妹妹飲話good!)
心太軟
  • 椰奶