2017-09-10 54 views
佐敦有好多不同嘅選擇,上網睇哩間好似不錯,所以今次選咗哩間。可能係平日下午茶時段,人流不多,感覺這兒環境寧靜舒適。哩度舖名叫Bigger Burger梗係要試一試哩度嘅漢堡包啦,叫咗個經典安格斯牛肉漢堡,可惜牛肉全熟好靭好輆而且漢堡包哩碟薯條同炸魚手指配薯條嗰碟好唔同……哩碟軟腍腍,嗰碟炸過頭,太硬身,但香口而炸魚手指無特別,菜沙律伴汁個人略嫌太酸太肚餓,所以叫多咗個餐,再加$10多兩隻雞翼……青豆蓉忌廉汁意大利飯,初嘗青豆蓉飯感覺唔太啱胃口而且意大利飯太腍身,不太討好;雞翼唔點醬汁就完全無味。全餐最好味係個餐湯及熱咖啡
而炸魚手指無特別,菜沙律伴汁個人略嫌太酸

2017-09-08
$98.5 (Tea)