週末當然要出去逛逛、輕鬆下!旺角當然係好多人逛既旺區、剩係行朗豪坊都有排逛!累了、當然就要食下野補充下能量!平時番工都唔會有時間飲杯茶、食個包、lee間位於朗豪坊中層既茶室、就夠方便喇!茶室走中上路線、喺得旺區、價格都未必太親民、不過都可接收!環境寬敞、光猛、又整潔!可以舒舒服服嘆個茶!食具用上湖水綠色、好舒服、清新既感覺!點心有圖、精緻可愛既點心造型、真係有點令人有選擇困難証!螞蟻🐜上樹、即炒粉絲、好野味、雖然無咩配料、不過炒得乾身、好食有好多人都喜愛既流沙包、加上可愛造型、相機食一輪後先食、唔係只有外在美、流心都做得好好、不太甜、推介黑松露透明波波、一咬開、黑松露香氣撲鼻、多料、皮又唔厚、好味綠色既燒賣、有點感覺怪怪的、食到原隻蝦、好足料、彈牙爽口飲茶少不免會叫d炸物、lee個炸雲吞又脆又足料、叫人停不了口、雖然有6隻、不過同男朋友好快清左、推介可以舒舒服服嘆點心、唔駛同d一家大細、公公婆婆去酒樓迫;食物質素高、造型靚、有空食下、真不錯!

點心有圖、精緻可愛既點心造型、真係有點令人有選擇困難証!

有好多人都喜愛既流沙包、加上可愛造型、相機食一輪後先食
、唔係只有外在美、流心都做得好好、不太甜、推介

綠色既燒賣、有點感覺怪怪的、食到原隻蝦、好足料、彈牙爽口

2018-07-28
Type of Meal