2017-08-01 101 views
同媽媽黎開哩邊行街,想輕食下,點知黎到樣樣太吸引,一嗌就嗌左咁多哈哈和牛漢堡,牛肉厚身好有咬口,加埋大陽蛋,啲蛋汁令到漢堡好惹味碎蛋沙律亦非常足料,一啲都唔會太乾身。牛角包哩個價錢真抵食,而且好鬆軟加上厚切午餐肉同蛋,都幾飽其實幾時都話女人有2個胃,黎到見個個都叫甜品,所以決定我地又嗌99蚊,有3層,鹹甜點都有,好抵食!每款都有2舊,係especially for 2人食咖,Tiramisu 好柔軟,朱古力cake 味道濃,一試難忘!Lemon cheese cake, 淡淡檸檬香嘅芝士蛋糕,好味又唔膩各款鹹點都整得好精緻,好有heart, 吞拿魚三文治有額外烘底,波菜批焗得好香。鹹點都有迷你牛角包,一樣好脆,好鬆化!重要一提,喺哩度要記得嗌咖啡,咖啡香濃獨特

澳洲特厚和牛漢堡配碎蛋沙律

碎蛋沙律亦非常足料,一啲都唔會太乾身。

珍寶厚切餐肉蛋牛角包

牛角包哩個價錢真抵食,而且好鬆軟
加上厚切午餐肉同蛋,都幾飽其實

幾時都話女人有2個胃,黎到見個個都叫甜品,所以決定我地又嗌
99蚊,有3層,鹹甜點都有,好抵食!

鹹點都有迷你牛角包,一樣好脆,好鬆化!

Mocha

重要一提,喺哩度要記得嗌咖啡,咖啡香濃獨特

Mocha