2021-03-03 177 views
夜晚回覆堂食, 終於可以有機會黎Lagom 食晚餐. 入座時唔算多人好快就安排好座位, 入面空間感好大, 仲有露天梳化位可以選擇飲野同食shisha, 比到人好舒適的感覺. 飲品柯打了non-alcoholic drink: Before Sunrise 同埋Before Sunset, Before Sunrise係熱焦糖甘橘味oat milk shake, Before Sunset係凍甘橘玫瑰特飲, 一熱一冷又幾有心思, 我個人比較喜歡Before Sunset. 食物試左干貝燻鮭蘆筍燉飯同埋台灣風味牛肉千層麵, 燒干貝大大粒, 燉飯亦煮得夠creamy而不膩, 牛肉千層麵芝士味十足, 但又唔似出面肉醬的做法, 有啲台式紅燒牛肉嘅味道, 兩樣都幾好味. 食完晚飯就出去露天梳化座試一試shisha, 店員好有禮貌介紹每款味道同較煙, 消閒傾計一流

Before Sunrise & Before Sunset

干貝燻鮭蘆筍燉飯

台式風味牛肉千層麵