2017-10-26
Super Buddy 考到牌升職加人工啦真係叻叻豬賺多d 養埋我🤤-為左慶祝佢更上一層樓同埋佢之前忙考試元氣大傷請佢食番餐好既-一個好閏蜜勝過一個好男友 😁今晚揀左間環境幾浪漫既西餐廳網上睇食評,有被形容為秘密花園幾吸引,一於黎體驗下啦-餐廳位置都很近尖東站,唔難搵呀上一條樓梯,就到餐廳Wow 都幾靚既好多乾花做裝飾🌺🌸💐我最鍾意花架啦-職員都幾有笑容同禮貌安排左近窗既座位俾我地奉上餐牌,問我地想要sparkling or stilled water 之後就俾左盤麵包我地熱辣辣,幾香脆-原來呢 ..25/10係世界意粉日 😂🍝咁岩約左食西餐咁一於叫款意粉應應節啦-我地點左兩款主菜🍝Foie Gras Cannelloni 賣相挺靚呀 味道都相當唔錯薄薄的意粉皮包住配料磨菇好香、Cannellini beans 整得好入味又唔會整到太淋、好有口感-🐖U.S Baby pork ribs coating w/ homemade blood orange 🍊 BBQ sauce Ribs 同閏蜜先可以食 🙆🏻(同心型既男仔絕對唔可以食)🙅🏻Ribs 都幾厚肉同平時西餐廳食既ribs 唔同
真係叻叻豬
賺多d 養埋我🤤
為左慶祝佢更上一層樓
同埋佢之前忙考試元氣大傷
請佢食番餐好既
一個好閏蜜勝過一個好男友 😁
今晚揀左間環境幾浪漫既西餐廳
網上睇食評,有被形容為秘密花園
幾吸引,一於黎體驗下啦
餐廳位置都很近尖東站,唔難搵呀
上一條樓梯,就到餐廳
Wow 都幾靚既
我地點左兩款主菜
🍝Foie Gras Cannelloni
賣相挺靚呀 味道都相當唔錯
薄薄的意粉皮包住配料
磨菇好香、Cannellini beans 整得好入味
又唔會整到太淋、好有口感
Foie Gras Cannelloni
Ribs 同閏蜜先可以食 🙆🏻