2020-03-10 38 views
與友人於旺角的小巷中找到呢間細細的隱世CAFE
裝修有點工業CAFE風, 比較FREE STYLE隨性
餐廳提供室內及室外座位,今天去到餐廳時,戶外座位已爆滿,一大班人坐戶外絕對係自己的天下食物的選擇不多,但價格都算抵,最欣賞餐廳播放的歌曲,好有FEEL😎CAFE的熱門菜-卡邦尼意粉意粉的醬汁絕對是意粉的靈魂
呢個意粉的醬汁濃度調得剛剛好,每啖食落去都有濃濃的蛋香味,亦唔會有好肥膩嘅感覺,意粉中有好多菇,正!🍝另一款CAFE的熱門菜-All day breakfast每次見到colorfull的all day breakfast,都會特別開胃,呢個all day的份量十足牛角包好正,蜜糖味的牛角包,甜甜的味道炒蛋上面有黑松露,十分香滑,大啡菇入味食完真係好飽好有滿足感😋Ending叫咗杯Chocolate 拉花圖案很治癒朱古力同奶味嘅balance 都ok聽住餐廳播放的舒情歌,飲一口可可,陶醉極了🤤
與友人於旺角的小巷中找到呢間細細的隱世CAFE
裝修有點工業CAFE風, 比較FREE STYLE隨性
CAFE的熱門菜-卡邦尼意粉

意粉的醬汁絕對是意粉的靈魂

另一款CAFE的熱門菜-All day breakfast

牛角包好正,蜜糖味的牛角包,甜甜的味道
炒蛋上面有黑松露,十分香滑,大啡菇入味
食完真係好飽好有滿足感😋

Ending叫咗杯Chocolate

拉花圖案很治癒
朱古力同奶味嘅balance 都ok
聽住餐廳播放的舒情歌,飲一口可可,陶醉極了🤤
2020-03-07
Type of Meal