2020-08-11
是日被約去尖沙咀食個生日飯😽😽,餐廳環境以木既顏色為主,感覺好休閒放鬆👆🏻KERORO😼由於有人係大肚婆既關係,叫左杯無酒精飲品,主要有奇異果蘋果同青檸,好清新,好岩夏天飲👆🏻自選begal 三文治😼呢個可以自選兩款包嘅餡料,我哋揀咗牛油果同忌廉芝士,個包雖然黑蚊蚊,但係飲落去好軟熟加埋牛油果同芝士,又唔會好濟咁,仲有好多好吸引嘅配料,例如:煙燻牛肉三文魚,不過大肚婆友人總係有食物限制啊👆🏻香蒜蘆筍巴拿馬火腿意大利麵😼呢個感覺普通,不過巴拿馬火腿尚算有啲鹹香👆🏻炸池魚仔其實揸得好香好脆,雖然魚味唔係好夠,加埋蛋黃醬配酒其實一流,但可惜佢嘅骨太多同有d硬啦👆🏻芝士磨菇釀雞翼都係正常表現,蘑菇釀入雞翼都幾有咬口,略嫌芝士味可以再重d👆🏻開心果蛋糕😻呢個好特別,個人都幾鍾意食果仁果類野,既有開心果既香,又平衡到忌廉同其他蛋糕嘅口感,嚟到記得一定要叫左留定先!唔係好快賣晒
👆🏻KERORO😼
👆🏻自選begal 三文治😼
👆🏻香蒜蘆筍巴拿馬火腿意大利麵😼
呢個感覺普通,不過巴拿馬火腿尚算有啲鹹香
👆🏻炸池魚仔
👆🏻芝士磨菇釀雞翼
都係正常表現,蘑菇釀入雞翼都幾有咬口,略嫌芝士味可以再重d
👆🏻開心果蛋糕😻