2019-08-04 130 views
唐記包點最近新出了阿華田系列,趁住今個星期六放假,落街叫外賣,順便試吓先先試吓佢嘅阿華田奶茶,阿華田味幾濃郁,不過記得飲之前要先搖勻佢,唔係d阿華田就會沉晒喺底~比較起唐記包點的原味奶茶,我都係比較鍾意原味多啲,茶底濃,奶夠香檸檬茶係跟餐加一蚊換購的,$45套餐有一盒蒸飯、一籠燒賣和一盒飲品,不過唔係間間唐記包點都有呢個套餐,大家買之前記得要問吓先阿華田包做緊優惠$5一個,大小同其他蒸包一樣,包入面係甜甜嘅流心阿華田醬,嘗甜嘅朋友可以一試~依家買唐記包點嘅阿華田系列,仲有支筆送添~跟餐嘅燒賣又熱又香,一籠有四粒,好味蒸飯方面,我揀了排骨蒸飯,有菜,有豉油,排骨好淋,整體唔錯,好抵食~另外仲買咗個糯米雞俾阿哥食,份量依然好足料,外賣一流之選~

依家買唐記包點嘅阿華田系列,仲有支筆送添~

跟餐嘅燒賣又熱又香,一籠有四粒,好味

另外仲買咗個糯米雞俾阿哥食,份量依然好足料,外賣一流之選~
2019-08-03
Type of Meal