2019-03-27 183 views
呢間餐廳,平時都真係常滿㗎!芊嶠次次去親荷里活廣場,都會跑去呢間餐廳,話要入去食!今次都唔例外,自己跑咗入去,識講3位。不過今次我地就唔叫定食,一於食拉麵,冇咁 heavy 丫嘛!【白豚拉麵】呢款拉麵係新推㗎,以前都冇㗎!因為呢款拉麵嘅麵係幼麵,我好鐘意,因為偏軟㗎!而且佢個湯底係豬骨湯,都係我至愛!【螃蟹拉麵】有芊嶠同劻霖至愛嘅蟹棒,所以佢地必叫。我就叫咗拉麵午餐,$69 有拉麵 + 小食一款,但某些拉麵,如螃蟹拉麵,都要加$5。呢款拉麵就偏粗,我就唔太識欣賞,但芊嶠同劻霖就一於冇理,食食食。【串燒雞軟骨】媽媽至愛,跟餐小食必食,另外仲有多款小食揀選。總結:兩大一小食兩碗拉麵,仲有個小食,其實都已經好飽㗎啦!如果大家想叫飲品,跟餐都可以加錢叫冷熱飲㗎!

白豚拉麵

螃蟹拉麵

串燒雞軟骨

2019-03-26
$50 (Lunch)
白豚拉麵
螃蟹拉麵