2023-12-06
最近瘋狂煲Netflix的魷魚遊戲真人騷,知道炑八韓烤與魷魚遊戲聯乘推出一系列期間限定食品及獨家周邊精品,身為Fans當然要第一時間去打卡啦📸Megabox分店門口擺放左超大個娃娃機器人,店內亦精心換上魷魚遊戲佈置,就連店員都身穿號碼456的綠色運動裝為您送上食物,好有氣氛🥳 仲有一系列精品可以買番屋企!食主菜前店員就送上前菜,有泡菜、蘿蔔、芽菜、辣魚糕和醃製昆布,仲可以無限添加! 新鮮沙律菜入口爽脆,非常開胃!仲有最愛的泡菜爐邊蛋和拉絲芝士,拉絲芝士夠晒咸香,泡菜爐邊蛋夠晒惹味! 店員會不停幫你refill 泡菜爐邊蛋和拉絲芝士,又會教你點樣燒肉,服務態度貼心❤️值得一讚👍🏻🌟紅綠燈魷魚遊戲套餐套餐好豐富,有新鮮魷魚、醬油五花肉、梨汁雞肉、深海鱈魚肉、韓式香腸、安格斯外裙肉、和牛牛肋條和月見牛腹肉,隨餐更附送限量版魷魚遊戲貼紙。🦑新鮮魷魚魷魚超級大隻,入口新鮮爽彈,店員幫忙剪到一圈圈方便食用,我平時對魷魚不感興趣,今晚都食到舔舔脷!🐮月見牛腹肉薄片牛腹肉輕輕燒至剛熟,沾上新鮮的蛋黃加獨家醬汁,入口滑順,滋味無窮!🐷醬油五花肉腩肉燒至金黃焦香,油脂豐富,加埋大醬再用生菜包住一齊食,一啖咬
Megabox分店門口擺放左超大個娃娃機器人 ,店內亦精心換上魷魚遊戲佈置 ,就連店員都身穿號碼456的綠色運動裝為您送上食物,好有氣氛🥳 仲有一系列精品可以買番屋企!
🌟紅綠燈魷魚遊戲套餐
🦑新鮮魷魚
🐮月見牛腹肉
🐷醬油五花肉
腩肉燒至金黃焦香,油脂豐富,加埋大醬再用生菜包住一齊食,一啖咬落去肉汁爆曬出嚟。
🐥梨汁雞肉
雞胸肉帶水果甜味,肉質鮮嫩!
🐟深海鱈魚肉
雪白鱈魚肉,肉質細嫩無骨,入口啖啖肉!
🐮安格斯外裙肉 / 和牛牛肋條
兩者肉味濃郁,嫩滑得黎有咬口。
🍹紅燈沙冰 / 綠燈沙冰
兩杯飲品都好搶眼! 一紅一綠香滑透心涼,每杯特飲仲附送限量版聯乘杯墊乙個。
🍨FRONT MAN椪糖曲奇雪糕
最後點少得甜品! 椪糖造型餅乾,配上雲呢拿雪糕及冰凍士多啤梨,插上神秘黑衫FRONT MAN小旗,有得食有得玩,真係大滿足!