2022-01-06 344 views
d蝦缸係得一兩隻,奄奄一息嘅蝦,唔生猛的,然後係一班人去夾,請問點樣會夾到呢?去食流水蝦,結果蝦都夾唔到隻,同d店員講,佢地話佢地會refill返架啦,叫我地等下,結果等到食完,d缸依然係冇蝦的,d位又細又窄,個爐又冇力,燒又燒得耐,又冇蝦食,出面d小食種類又唔係多,大佬,比錢黎就係想試下自己夾蝦,自己燒,d店員就一味淨係識得拖字訣,同網上形容,服務好,態度好,環境好,有得玩又有得食,完全唔同囉!希望商家你望到呢段野會自我反省下!有錯就認,而唔係好似之前咁,死口唔認,仲要誣衊人,話人係特登作野冤枉你地,真係好冇品!經過呢次之後,我係唔會再去光顧貴公司嘅任何一間分店。