2018-11-29
有人接收工既晚上先係好晚上☺️ 朗豪坊好多野食,身為mk妹咁多年都無食哂,今次去呢間西餐廳,平時見幾多人食,今次早去唔洗等位就試下啦!🤤.烤肉眼扒🥩肉食獸又出動,上菜個下已經驚嘆,肉眼扒叫左7成熟,完全無overcook,好易切好易咬👍🏻配上佢個汁,個味好熟悉,但講唔出咩味,會令人忍唔住係咁食🤣 薯條係幼的,炸得香脆,粗既話就好了🤭.香蒜蜆肉意粉🍝呢個完全失望!🤬首先份量好少,食哂都唔飽,其次係有d蜆得殻無肉,最後係個意粉竟然無咩味,我覺得pizza hut個香蒜肉絲意粉仲好味🙄 仲要呢個意粉算貴,不了不了!.芒果香蕉乳酪🥤芒果味唔夠出,比香蕉味搶左,飲到底都係香蕉味,不過配乳酪又幾好飲,乳酪唔會太酸🤨.呢間野好似pizza都出名,下次黎唔可以再叫意粉系列,另外見到人地個豬肋骨勁靚、好想食🤤.
烤肉眼扒🥩
香蒜蜆肉意粉🍝