以後三思先好去!唔好呃食客話整緊,答客人呢句之前應該考慮或了解下食客等左幾耐先。如果我係等左15-20分鐘就吹佢串燒既單就肯定係我錯,但我等左40分鐘以上先追......我連燒腸仔易熟易燒既都食唔到...過咁耐先答我依家整緊.....睇返食評已經唔係第一個等咁耐,唔好同我講免費,唔收我錢,我最後比左麻辣燙錢,無食串燒就走左,問心,我無錢食咩?我係想食串燒先去...但最後一肚氣空住肚返工。平日時間晚上七點入店,當時上左2樓連埋我有兩枱客人,同格離A枱一齊落左order比個職員,約10分鐘後黎左麻辣燙(味道:食物完全無味只有辣油味)唯一讚係豬紅有好多,但牛丸得一粒)此時C枱有個女仔一個人坐低左落單,再過左大約35分鐘A枱上左串燒,過左45分鐘我見唔對路就追一追單,同一時間我見到C枱燒雞中翼都到左,幾分鐘後,我諗係老闆娘,佢上2樓同我講依家整緊我張單,要等下,我等左最少45分鐘,(我點左雞翼、司華力腸、牛脷,菠蘿⋯呢啲係張落單紙到都無特別註明要等更耐時間)但到45分鐘後佢話依家整緊?我見客唔多.....佢話係跟單做,我反問點解我同A枱同時落單佢地都就黎食完?佢話佢唔會專登抽起我張單嫁!(但我

以後三思先好去!

我係想食串燒先去...但最後一肚氣空住肚返工。

佢話佢唔會專登抽起我張單嫁!(但我從來無講過佢抽起我單,我係追單問點解仲未黎,A枱同步落單已食得7788,C枱女人果陣已經食完麻辣燙加燒雞翼走左....咁樣叫做跟單做?C枱最少遲我10-15分鐘先落單,跟單點解佢既燒雞翼可以比我早?)

之後下刪無謂既對話,佢堅持跟單做無抽起我張單,我問點解跟單做但同步落單什至比我遲黎既食客點解已經食完.......

係好無謂既糾纏,漏咗單/應付唔到/或者係我估計比外賣app先希望佢地可以認左佢!咁我就唔需要同佢作無謂既爭拗,爭取時間食其他唔係燒烤要等耐啲既食物)

食客既時間都係時間,浪費左我接近1個鐘時間,又唔係好出名,當時客又唔多,點解會搞到咁?
我貼錢同時間買難受,我永久不會再去食