2018-06-08
之前見果籽介紹呢間Cafe好似幾好,所以襯有時間就過黎試試佢٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و小編大頭蝦吾記得影門面,所以直接介紹室內啦。餐廳以簡約為主,廚房同用膳地方都一目了然。呀!呢到店長幾有品味,播啲歌幾好聽♪(´ε` )系開放式廚房o(*////▽////*)q 員工都系到忙緊!餐牌好似每日都更新(=゚ω゚)ノ 而今日既款式都幾岩小編口味!黎到介紹食物時間! 慢燉牛面肉伴薯蓉(hkd$69) 啲牛肉燉得好淋、好入味,食埋個薯蓉已經令小編感覺到飽飽哋。AllDayBreakfast(hkd$68) 吾知點解小編系勁鐘意試Cafe啲AllDayBreakfast,覺得一間Cafe既成敗都系睇佢(・_・; 而呢間既都吾錯,即叫即整、用料吾馬虎,材料有窩夫、炒蛋、煙肉、德國腸、茄汁豆、沙律菜。最鐘意食佢炒蛋,夠香夠滑呀嘛!最後叫多杯 鮮奶咖啡(hkd$33) 咁就同女朋友嘆左一個晏晝啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)下次一定會再黎!呢度隱世無乜人知,所以假期黎都無乜人吾洗迫之餘,食物都好高質,所以值得推薦比大家呀!btw送上食物大合照一張。