2021-11-27
大埔工廈都幾多好野食,今日同朋友搵左間坐得舒服又可以聚下舊又可以一齊玩下board game既餐廳😋😋見上網都好多人介紹FAMA,所以我地最後都簡左呢間餐廳😻😻餐廳係自助式服務,所以免收加一服務費,自己取餐,食完就自己汁返餐具同收拾返自己既垃圾😌😌唔收加一既餐廳真係值得讚😛😛呢到既環境都好大,可以一個人係到放空、可以係到做功課溫書、可以同朋友玩board games等等,佢都有唔少既遊戲同書藉可以借出👍🏻👍🏻,仲有夾公仔機,都只係5蚊一局,平過出去好多😆😆👅煙三文魚雜菜沙律 $68三文魚好新鮮☺️☺️ 配左意大利醋汁,好清爽既感覺😝😝😝👅美國西冷牛扒配美國雞胸 5oz $158套餐仲會包餐包、餐湯同埋有薯條🥰我地叫左五成熟,熟度岩岩好🤩🤩好軟熟,唔會太多牛筋👍🏻👍🏻雞胸都好健康好滑身😛👅豪華炸雞籃 $108炸雞籃賣相勁靚😻😻佢有雞鎚、單骨雞翼、雞塊、雞軟骨等等,全部都係一樣雞😆😆真係望到都忍唔住流哂口水🤤🤤
👅煙三文魚雜菜沙律 $68
三文魚好新鮮☺️☺️ 配左意大利醋汁,好清爽既感覺😝😝😝
👅美國西冷牛扒配美國雞胸 5oz $158
👅豪華炸雞籃 $108