2022-10-18 39 views
疫情幾年都無得去韓國食好西🇰🇷今日一家三日黎到荃灣呢間隱世韓國餐廳❤️呢間餐廳價錢好親民非常實惠👏🏻老闆同員工服務態度都好好👍🏻再正係無收加一服務費🙌🏻一坐底就有三大碟前菜任食:泡菜、中華沙律同芽菜🥗三重芝士炸雞 $118半份🐥餐廳有好多款炸雞,身為芝士控既我簡左三重芝士口味😹一黎到有六大件雞,件件都勁大舊🥰炸雞食落好脆好可口,但又唔會話好多炸粉,雞肉質感鮮嫩👍🏻心多多蛋卷 $78🐣呢個蛋卷啱晒心多多同有選擇困難症既我🫶🏻入而有齊三種味道:泡菜辣味、紫菜明太子同芝士二重奏😻蛋卷蛋味十足,入面好足料多到滿瀉🤞🏻我最中意係酸酸甜甜既明太子配合蛋卷,味道十分合拍❤️韓式墩牛骨湯拉麵🐮🍜 $108大大碗牛肉拉麵再加多串韓國魚糕😇魚糕食落好煙韌,恰到好處👌🏻牛肉肉質鮮嫩多汁,唔會好韌😋牛骨湯底飲落好香濃,拉麵吸收哂精華好入味🙌🏻粉絲豬肉炸餃子拼薯條 $48🥟🍟茶餐餃子乍得卜卜脆好好食🤤入邊嘅粉絲同豬肉都好充足,食落啖啖肉,食過返尋味❤️薯條炸得好金黃,入口脆卜卜好有味道😋香橙乳酪米酒🍹$28跟餐橙味同米酒溝埋一齊好特別好甜好易入口,好快就飲哂成杯😹

疫情幾年都無得去韓國食好西🇰🇷
今日一家三日黎到荃灣呢間隱世韓國餐廳❤️

三重芝士炸雞 $118半份🐥

心多多蛋卷 $78🐣
呢個蛋卷啱晒心多多同有選擇困難症既我🫶🏻

韓式墩牛骨湯拉麵🐮🍜 $108
大大碗牛肉拉麵再加多串韓國魚糕😇
魚糕食落好煙韌,恰到好處👌🏻
牛肉肉質鮮嫩多汁,唔會好韌😋
牛骨湯底飲落好香濃,拉麵吸收哂精華好入味🙌🏻

粉絲豬肉炸餃子拼薯條 $48🥟🍟茶餐
薯條炸得好金黃,入口脆卜卜好有味道😋

香橙乳酪米酒🍹$28跟餐
橙味同米酒溝埋一齊好特別
好甜好易入口,好快就飲哂成杯😹