2018-04-19 791 views
第1次食呢間cafe應該係2年前,自此之後就差唔多個個星期都有黎visit,然後次次都係叫呢個米蘭xx配長通粉(黎得多就會知呢間小店既服務極好,基本上佢做到既要求佢都會做比你!所以我先可以次次都食到米蘭x長通粉!)其實我都無喺其他地方見過呢個「米蘭雞/豬扒」既做法,簡單介紹佢就係炸扒!但係你唔會食到任何多餘既炸粉,佢地亦都係即叫即炸新鮮熱辣大大塊上比你,我自己覺得2個人分都好夠。除咗雜菜湯、主菜同埋飲品,佢仲會有個甜品!甜品又係日日新鮮日日不同~芝士餅同吉士旦就日日有既,另外就要睇老闆心情做咗啲咩特別版啦。每1次黎我最期待就係食佢呢個芒果芝士餅(如果有)!你要知道真係好好食!本身唔食芝士既我都好鐘意,因為食落其實係好似布din咁既口感,我同朋友鐘意到久唔久會成個訂返屋企添架!!!

除咗雜菜湯、主菜同埋飲品,佢仲會有個甜品甜品又係日日新鮮日日不同~芝士餅同吉士旦就日日有既,另外就要睇老闆心情做咗啲咩特別版啦。每1次黎我最期待就係食佢呢個芒果芝士餅(如果有)!你要知道真係好好食!本身唔食芝士既我都好鐘意,因為食落其實係好似布din咁既口感,我同朋友鐘意到久唔久會成個訂返屋企添架!!!

2018-04-17
Type of Meal