2018-06-24 476 views
與友人共進晚餐, 好像來得太早沒什麼人, 坐位方面可以選BAR台或是其他我們選了的是坐在房內, 因為想有較大的私人空間 先來個前菜, 就是蟹籽蟹肉柚子酢沙律份量都幾多, 蟹肉味道同柚子味係好夾將四者蟹籽,蟹肉,柚子酢,生菜撈埋黎食係超好味, 另一個要讚既就係蟹肉勁多!! 滿足季節刺身併盤淨係睇個賣相都知冇叫錯!!特別係拖羅見到個PATTERN都知係油脂分佈好勻稱超鮮甜的海膽又係好大塊, 食入口完全冇腥味特別在當店員收返個盤之後會幫我地炸左個蝦頭!!! 可以食埋佢!!味道又幾特別架WO炸雞軟骨即叫即炸的味道, 仲係熱辣辣的, 食落卡卡聲, 軟骨就是爽脆薩摩赤雞翼名字很特別, 是已經去骨的雞翼, 外層很香脆, 一啖就可以咬落去完全唔洗驚有骨鹿兒島黑豚配利尻昆布清湯湯很清甜, 特別係黑豚肉係好嫩滑, 豬肉既味道但係肥牛既口感!!最後整返個甜品係芝麻雪糕加脆脆成個配搭係好MATCH既!! 食完就勁滿足了
與友人共進晚餐, 好像來得太早

沒什麼人, 坐位方面可以選BAR台或是其他

我們選了的是坐在房內, 因為想有較大的私人空間

先來個前菜, 就是
蟹籽蟹肉柚子酢沙律

份量都幾多, 蟹肉味道同柚子味係好夾
將四者蟹籽,蟹肉,柚子酢,生菜撈埋黎食
係超好味, 另一個要讚既就係蟹肉勁多!! 滿足

季節刺身併盤
淨係睇個賣相都知冇叫錯!!
特別係拖羅

見到個PATTERN都知係油脂分佈好勻稱
超鮮甜的
海膽又係好大塊, 食入口完全冇腥味
特別在當店員收返個盤之後

會幫我地炸左個蝦頭!!! 可以食埋佢!!
味道又幾特別架WO

炸雞軟骨