2019-01-14 73 views
今日老公帶我地食好野,老公話去林村食,我話林村會有餐廳?未去已經好期待,一踏進門口,已經覺得好靚有幾間獨立小屋,可以係入面進餐,而且有室外,涼涼地坐係出面同愛人撐枱腳,真係好浪漫呢,新界竟然都有咁情調既餐廳,唔駛下下都出去尖沙咀咁遠啦。西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜($168)蜜瓜超甜,火腿配蜜瓜是一道非常經典的意大利美食,火腿包著蜜瓜一齊食,甜味中和了鹹味,恰到好處燒牛小扒($398)(半份)可選擇半份和全份燒至6,7成熟,牛小扒肉質嫩滑入味,已經非常juicy ,有兩款醬可選擇,芥末和燒汁,我覺得不用沾上醬汁來食,可以食到原汁原味,好好味,而薯蓉好香好滑,二人已經夠食了。雜果賓治($48)
今日老公帶我地食好野,老公話去林村食,我話林村會有餐廳?

西班牙黑毛豬火腿配蜜瓜($168)

燒牛小扒($398)(半份)可選擇半份和全份

雜果賓治($48)