🍽️ CP Cafe 📍元朗盈匯坊地下G02號舖-朋友介紹一間位於錦上路,又chill又有feel既café😍😍環境真係好靚呀🥰🥰仲有超可愛貓店長🐱🐱💫 灸燒鰻魚滑蛋飯($68)鰻魚又大條又香甜😍😍😍滑蛋滑捋捋,又有香濃蛋味🥰🥰超級好送飯呀👍🏻👍🏻💫 卡邦尼意粉($88)面頭有好多芝士,食落香濃creamy,但又唔會膩😋最鍾意意粉口感🤭🤭al dante🤌🏻🤌🏻好咬口🥳🥳🥳💫美式咖啡我平時唔飲咖啡🤭🤭朋友介紹呢間店既咖啡好好味🤣🤣一於試下😚😚店主介紹呢隻咖啡偏果仁味,飲落幾濃郁👍🏻👍🏻💫鮮奶咖啡拉花好靚🥰🥰除咗有香滑嘅奶泡,仲飲到偏果仁味既咖啡味👍🏻👍🏻-🌟呢間Cafe好特別,係以鹿角蕨為主題,好似去咗個秘密花園咁樣,好啱打卡🤭🤭🌟店員仲介紹,嚟緊會有室內花園👍🏻👍🏻啱晒鍾意親親大自然嘅我🌟見到唔少客人專程過嚟飲咖啡🥳🥳🌟🐱🐱兩隻貓店長好嗲,完全唔怕生保🤭🤭🤭成間Cafe嘅氣氛都好warm好舒服🥰推薦指數:4/5抵食指數:5/5#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong#錦上路 #KamSheungRoad #錦上路Cafe #錦上路餐廳 #錦上路好去處
🍽️ CP Cafe
📍元朗盈匯坊地下G02號舖

💫 灸燒鰻魚滑蛋飯($68)

💫 卡邦尼意粉($88)

💫美式咖啡

💫鮮奶咖啡

🌟見到唔少客人專程過嚟飲咖啡🥳🥳

推薦指數:4/5
抵食指數:5/5

#錦上路 #KamSheungRoad #錦上路Cafe #錦上路餐廳 #錦上路好去處 #錦上路美食地圖 #錦上路必食 #CPCafe