2023-06-22 245 views
一大塊落地玻璃,好舒服!!夜晚打卡亦一流😎麻辣滋補烏雞(半隻) $198呢個係佢哋創新嘅菜,必試啦!!我怕辣所以淨係叫咗BB辣,唔敢太刺激🤣有好多配菜,紫色洋蔥,香菜,烏雞!!食落真係唔會好辣,我覺得連唔食辣嘅人都一定食得到!但又好夠香,同重味🤭麻辣大腸 $138個辣味同烏雞相似!唯一就淨係多啲酸菜同大腸🤣大腸份量多,同埋都肥美呀!!!里間餐廳都係食串燒嘅!我哋都叫咗啦🤣上嘅時候佢用個熱石熱住啲串燒,所以我放咗好耐都無凍哂!好貼心!!黑啤牛仔骨 $69明太子雞翼 $49燒玉子 $19烤蜜糖牛油粟米 $32里啲都係我好鍾意食😍尤其是牛仔骨,勁厚切!!平時食好似無咩肉食咁,但今次勁厚肉🤭稻庭烏冬配溫泉蛋 $72超吸晴!有大量粟米,海帶,同一隻溫泉蛋🤭好高質!!湯底亦都好濃味,烏冬彈牙,好好咬!!好食😋茶王裹烏龍茶 $22無糖烏龍茶!食完熱氣嘢飲,舒服晒🤭👍🏼
一大塊落地玻璃,好舒服!!夜晚打卡亦一流😎

麻辣滋補烏雞(半隻) $198

燒玉子 $19
烤蜜糖牛油粟米 $32

稻庭烏冬配溫泉蛋 $72

茶王裹烏龍茶 $22
無糖烏龍茶!食完熱氣嘢飲,舒服晒🤭👍🏼
  • 喜聚麻辣滋補鮮烏雞
  • 黑啤牛仔骨